Unna sig

Kom och tänka på en grej på jobbet häromdagen. Alla kommer tillbaka från sina semestrar och vill ställa om sina vanor de skaffat sig under 4 veckor och gå ner semesterkilona. "Man ska unna sig på semestern".
 
Vet ni vad jag skulle önska? Att jag unnade mig en semester med enbart bra mående. Vår tanke med denna semester är massa mys, god mat och att umgås. Vi(läs Linda för jag har personligen inte gjort ett jota) har kollat ut några härliga restauranger som vi ska besöka och ställen vi vill uppleva.
 
Det jag tänkte på är att jag innan lchf verkligen kunde freaka ur på semestern och käka allt jag ville mest hela tiden. Godis, slabbig mat och dåligt med motion varje dag. Jag tycker man ska unna sig i livet. Kanske inte speciellt på semestrarna utan allmänt bara. Men mitt unna sig bestod förut enbart av tankar på onyttigheter som jag skulle få äta. ALLA mina belöningar innefattade något ätbart. Nu har jag inte haft en enda belöning som kopplas samman med ätbara saker. Det jag unnar mig nu är massa tid med hästarna, en onödigt lång bilresa, resor mm.
 
Jag mår inte bra i kroppen när jag äter ikke lchf oká saker. Dock tyvärr mår jag inte direkt dåligt av godis. Men som mjöl är som ett rent straff för min kropp, min mage krampar och jag får ont i huvudet och mår jävligt dåligt. Så denna semester ska jag unna mig att må bra. Jag ska röra på mig som vanligt för att huvudet och kroppen ska vara "igång" som vanligt. Jag ska äta precis det jag gillar allra mest, massa fisk, skaldjur och såser. Jag kanske äter lite godis om jag känner för det. Men jag ska inte må dåligt en sekund! Jag är värd att må bra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0