Hej

Ni var många som har hittat hit idag, antar att det beror på min kommentar på Tyras.se?! Jag ville mest bara in här och beklaga mig över att jag måste upp tidigt imorgon. Dagen är fullbokad från klockan 10 då mormor och morfar kommer till kvällen och hästen måste skötas. Tror att det är första gången jag har känt att det är lite jobbigt att ha häst haha.. Han har vilodag imorgon men mockning och matning måste ändå göras. Det är bara att vakna och gå upp som är jobbigt sen kommer det nog vara lika mysigt som vanligt.
 
Sen vill jag beklaga mig över att min massage Malin har slutat massera också. Jag behövde verkligen henne nu. Min nacke och axlar är så ömma och jag känner att en genomgång vore toppen. Jag har dock massage Maria kvar men hon är lite mer stretching än puckling.
 
Nu är jag så trött så ögonen sluter sig. Känner att mitt besök hos Veronica idag var välbehövligt och jag känner mig faktiskt friare och skönare i sinnet än på ganska länge. Jag har fått lite nya tankar och jag ska verkligen försöka ge det en chans det här med män, svin och mod. En annan grej jag tänkte på, det känns inte som att det är julafton om mindre än en vecka. Jag har nog inte ens fixat hälften av julklapparna. 
Ljusen ska blåsas ut och sen är det god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0