Jag känner mig oren

Jag har känt det i flera dagar nu att det är något knas med kroppen. Jag vill duscha, borsta tänderna och tvätta händerna mest hela tiden. Det brukar bero på att kroppen inte mår bra. Och min kropp mår inte bra just nu. Min mage är ostabil. Har haft mycket problem med den de senaste dagarna. Jag blir så himla slut i kroppen av att ha ont och må dåligt i magen. Jag vill inte äta något samtidigt som jag vill äta jättemycket. Är så himla trött på det. Men nu är det såhär och jag äter inte särskilt mycket lchf kan jag ärligt påstå. Det blir yoghurt med blåbär och musli. Ingen varm mat, bara jag tänker på det så mår jag illa. Det känns lite som när man är riktigt riktigt bakfull, jag har varit det typ två gånger i mitt liv som jag kommer ihåg. Det är som att man vet inte om man kommer kräkas eller inte. Man vågar inte äta utifall jag kräks. Jag tänker om jag kräks så kanske jag mår bättre. Det står mest uppe i halsen om jag tänker på varm mat speciellt. Magen kanske är full från tacosen fortfarande.
 
Jag har varit i sängen sedan klockan 20 ikväll och ska nu gå upp och dricka lite vatten och borsta tänderna innan jag ska sova. Var så glad fram till för typ en vecka sedan för att jag mådde så bra i kropp och själ. Nu mår jag inte så bra och det är faktiskt jobbigt. Det jobbigaste är att jag inte vet vad det är jag ska förändra för att få må bra. Sooo that´s my life at the moment. Berätta gärna om ditt mående och liv så jag har någonting att pyssla med här i sängen i några timmar för sova lär jag ju inte ska kunna göra förrän om minst en timme.
Alltid vid min sida!

Kommentarer
Postat av: Nina

Kanske har du en släng av magsjuka?

Svar: Jag har ju mått såhär så länge och exakt likadant varje gång jag börjar träna.. Riktigt tråkigt.
Hanna

2013-02-04 @ 01:08:00
Postat av: Malin

Jag mår toppen, förutom att jag är lagom less på tjockismagen!
Gillar inte hur rörelsebegränsad jag blivit, kan inte G 50 meter utan att få ont och inga byxor passar (dyrt m nya) osv.
Men bara 94 dagar kvar! ;)

Jag hittade ett recept i en lchf kokbok som jag tänkte bjuda dig på på tisdag om du vill komma till mig då?
Vanilj-kesella och blåbär som skulle frysas in. Och bli typ glass?!
Får du äta det? VILL du äta det??
Kram och krya på dig!

2013-02-04 @ 01:15:49
URL: http://lilldjupas.blogg.se
Postat av: Nina

Funderar på om du är "urlakad" och kanske helt enkelt behöver ett rejält brejk..du verkar ha en massa på G hela tiden, intresserar dig för en massa och har en massa funderingar. Inget fel på det men kroppen och hjärnan behöver vila emellanåt också.
En vistelse på ett nunnekloster (eller något liknande) några dygn kanske skulle vara något?

Svar: Jag behöver kanske det.
Hanna

2013-02-04 @ 23:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0