Onsdag den 13 februari

En helt ledig dag är till ända. Började dagen med en lång sovmorgon och sen en promenad med Baltazar som drog ut lite på tiden så när jag väl kom in igen så snabbkockade jag lite mat och åt en tidig lunch. Halv tolv mötte jag upp Sara på gymmet och kämpade igenom ett pass. 13 minuter cross, trodde att mina ben skulle sluta fungera, de fanns inget direkt goo i dom idag. Trökigt när jag vet att jag kan mer, men att köra två dagar efter varandra är inte optimalt för mig helt enkelt. Gjorde maskinerna utan höjning för mina ben var rätt slut och mina axlar värkte lite. Sen körde jag 1 mil på cykeln, det är tur att jag har gjort det några gånger nu så att jag VET att jag kan för annars skulle jag ha givit upp idag. Men det gjorde jag inte så High five på den!
 
Sen skyndade jag mig hem och duscha och svirade om till hästkläderna. Lillstallet och Dansa aktivitet stod på schemat! Det är så roligt att se hur allting klaffar mer och mer för den här bruden. Väldigt charmig och tuff. Nu tycker jag snön kan försvinna så att hon kan ridas!! Borstade av Visa en snabbis, övade lite på inkallning i hagen också. Det verkar fungera bra den metod jag har bestämt mig för att prova. Tanken, min tanke är ju att jag ska kunna rida henne även när hästarna är ute i hagen i framtiden och då är det ju bra att kunna fånga henne och ta in henne. I nuläget går hon gärna in efter de andra. Så vi övar oss och det har även hjälp att jag varit ut i hagen och myst lite nu och då tror jag. Men som idag när jag har grimman på axeln, då är det lite klurigare.
 
Sen åkte vi till Storstallet och mockade(i flera timmar kändes det som). Jag var hästvakt till Elis och Tage. Så mockning, borstning stod jag för, Lina fixade maten. Sen red jag Tage. Kändes RIKTIGT bra. Vi travade två längre sträckor och nån kortis. Han är lite skvattig, hoppar liksom lite på alla ben ibland. Men idag gick det mycket bättre med tyglarna och halvhalter och balansen och kontakten mellan mig och häst fungerade iaf litegrann. Han är dock himla okänslig vid skänklar motför Visa så även om jag rider efter Lina så får jag jobba på lite med benen. Han lyssnar väldigt bra på rösten, smackningar och beröm så det är kul! Det är sjukt härligt att komma tillbaka efter en ridtur och man känner sig nöjd över någonting som gått bra och att man har lärt sig någonting. 
 
Kom hem och satte då igång med operation städning. Så nu har jag en ren men rörig lägenhet. Skönt! Sen har jag suttit framför datorn och skypat och donat med massa nödvändigheter. 
 
Nu ska jag hoppa isäng med min fina vän. Han har haft världens tråkigaste dag i stallen idag:(.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0