Gnista och Motivation

Jag väljer att svara på din kommentar i ett inlägg eftersom du inte uppgett någon mailadress. Jag svarar alltid på alla era kommentarer när jag hinner. Antingen direkt på bloggen eller via mailadressen ni angav när ni kommenterade.
 
Svar: För det första fungerar det precis likadant för mig som för dig. Jag kör ett tag och tappar sedan motivationen med maten. Men jag har lärt av mina många misstag och vet nu att det som är "farligt" för mig är när jag är trött, hungrig och inte har någon fantasi att laga någon mat what so ever. Jag har därför beslutat mig för att jag när som helst och hur ofta som helst så får jag köpa färdig mat, tex kebabsallad, kycklingsallad, grillad kyckling.. Ja vad jag nu vill ha. Oftast funkar det. Men om jag inte har bil eller inte är sugen på någonting så har jag ALLTID färdiga matlådor i frysen. Om jag inte skulle ha det skulle jag falla in i sockerträsket väldigt väldigt ofta. Jag är en lat människa som kan äta samma sak 5 dagar i rad utan att bry mig nämnvärt. Så det är en del av hur jag orkar.
 
Sen har jag världens bästa backup i mina vänner och familjen. Min syster med familj har ätit lchf ett tag och har alltid ett alternativ som är helt lchf när jag är där vilket är sjukt bra. Jag skulle säga att alla i min omgivning prioriterar min mathållning när vi ska äta tillsammans. Sist fixade jag den exotiska plankan istället för att vi skulle köpa en med socker och tillsatser så betalade dom ingredienserna till mina plankor istället. Eller om vi ska äta tillsammans hemma eller ute så tar vi ett ställe med lchf alternativ och det är stöttande och väldigt snällt.
 
Sen får jag väldigt mycket motivation av att se min kropp. Både att den är smalare och att den är tjock fortfarande. Att den är smalare ger mig hopp och tro om att det jag gör verkligen fungerar och att den fortfarande är tjock taggar mig att fortsätta kämpa.

Gnistan och kämparglöden får jag av att jag orkar mycket mer nu. Även om jag tycker att jag borde orka mycket mycket mer så orkar jag ändå mer än förut. Hästarna ger mig motivation till att träna och vilja att bli starkare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0