Hurtat

Ikväll blev det en promenad i stallet. Gick tågvägen och runt Sandras gata och mot Sibo. 40 minuter. Så himla mysig väg och månen lyste upp så jag kunde gå på i bra takt. Drack Celsius innan och jag ska försöka drick en sån varje gång jag ska röra på mig. Man kan ju egentligen dricka den utan att motionera också men jag tycker att jag blir pirrig i benen på ett obehagligt vis så jag håller mig till de dagar jag rör på mig.
 
På grund av ryggen ligger jag efter på "gymma 2 gånger per vecka" grejen. Det ska totalt blir 31 gånger innan 23 april så jag har ju lite tid att komma ikapp på. Jag har gymmat 2 gånger sedan start så det är 29 kvar. Samma schema varje gång, får bara öka vikterna och förkorta tiderna.
 
Denna vecka tänkte jag gymma imorgon efter jobbet och på torsdag morgon. Troligtvis även på fredag dag, då har jag tjänat ikapp en gång. Utmaningen aktivitet 3 gånger i veckan går hyffsat. Blir några kyliga promenader då och då. Ska försöka komma ihåg att skriva lite inlägg om träningen framöver!
 
.

Kommentarer
Postat av: Nina

Vilken vacker bild på dig.

Svar: Tack!! Med munsår och allt:P
Hanna

2013-01-20 @ 21:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0