Vikten börjar trilla neråt..

& det gör mig riktigt glad. Jag hade gått upp 2 kilo på en vecka förra veckan som ni säkert kommer ihåg. Det ligger väldigt färskt i mitt minne iaf. Men jag hoppas de kilona kommer "smälta" bort till på torsdag iaf. Jag vet att i och med att jag tränar så kommer viktnedgången gå långsammare. Men det känns värt det om huden dras ihop mer och om jag får stabilare kropp och muskler.
 
Det är lätt att se skavanker och vara missnöjd. Jag har haft en väldig tur och haft snälla människor i min omgivning som aldrig har ifrågasatt min tjocklek. Så jag har inte behövt kolla så himlas noga på min kropp. Självklart har jag vetat att jag har varit extremt tjock. Men jag känner inte att jag har mått så dåligt av det som många tjocka gör.
 
Just nu har jag det ganska tufft med min kropp. Det känns som att den fungerade bättre förut när jag var tjockare. Jag hade sällan ont i kroppen och det senaste året känns det som att jag har haft ont någon gång minst varje månad. Och det tycker jag är orättvist. Nu när jag sköter mig, äter bra, motionerar och lever sunt så jävlas kroppen mer. Men det kan ju bero på att jag anstränger mig mer och gör mer roliga saker tex som att rida! Men ryggvärk borde jag få slippa. Jag utsätter ju inte kroppen för samma slitage längre så det borde bli bättre.
 
Jag har svårt för att se att min kropp ska bli finare av mer viktminskning. Ju mer jag går ner nu, ju hängigare blir all hud. Mina lår är galet fläbbiga och armarna är fladdriga och allt skuffas liksom runt när jag motionerar och det gör ju allt betydligt jobbigare. Men jag är fast besluten av att komma i mål och just nu är ju mitt drömmål 22 kilo bort. Herregud vad duktig jag har varit. Nu kör vi!!
 
 
Vad ser ni när ni kollar på er kropp?
Jag gillar oftast mitt ansikte, det är tydligen vanligt bland tjockisar eftersom man ofta ser skillnad fort där. Mina höftben tyckte jag att det var hel läckert att kunna få se för första gången i mitt liv. Min rumpa är rund och stor vilket jag tycker är ok.
 
Min syster har ju också ganska "biffiga" lår så vi kanske har det lite i släkten?! Sen har hon super fina armar och mage så jag hoppas att det också ligger i släkten haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0