Det vände

Man kan verkligen säga att den här fredagskvällen vände och taggade igång. Lina och jag har umgåtts hela dagen. Vaknade i Växbo och var ut med hundarna och käkade frukost med syrran som sov över. Sen skyndade jag mig att städa och drog med alla hundar till Lillstallet där vi fixade iordning Dansa och åkte till Spännars och Lina red så jäkla bra gick det.
 
Sen åkte jag hem och lämnade hundarna och käkade mat innan Lina kom och vi gick ut på Brännbollsyran en sväng. Massa folk. Sen gick vi på stan och köpte mat och sen hem igen. Sen dog vi lite i soffan med en varsin dator. Jag fick lite krupp vid tjugo över åtta och kom på den brillanta ideén att åka till Söderhamn och kolla på en cykel. Det tar 30 minuter dit så vi hade lite bråttom. Cykeln jag ville ha var slut så Lina käkade en glass på MacDonalds och jag drack en kaffe. Sen åkte vi till Växbo och hämtade en pilates boll som vi ska ha till stallet och så hittade jag mitt tvspel som vi tog med oss hem.
 
Sen har vi boxats, sprungit, hackat, knockat och skrattat tills nyss. Så sjukt roligt är det. Det är roligt på något konstigt vis. Helt befriande liksom. Så himla bra kväll!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0