Power nap eller Power walk

Kan inte riktigt bestämma mig. Hela min kropp skriker soooov hela min hjärna skriker gå.. nu. Sen ska jag packa, hämta upp min älskling och fara iväg på äventyr. Tänkte svänga förbi Lukas och longera lite men det är nog lite för halt av allt regn. Will see will see.. 
 
Maria som jag gick med häromkvällen kunde inte se mig som lat. Men så sa jag "Jag skulle självklart mycket hellre ligga hemma i soffan istället för att gå min andra PW för idag just nu!". Alltså jag menar vill inte alla det? Jag tror att alla människor är lata och bekväma i grunden. Sen får man göra val för att inte vara det. Jag är lat men jag låter inte latheten styra för mycket. Om jag gör så som jag alltid har gjort så kommer jag alltid att få samma resultat OCH DET VILL INTE JAG HA!
 
Och roligt att träna?! Nä jag är inte där än.
 

Kommentarer
Postat av: Jen & Johnny

Svar: tack! :D

Håller med om ovanstående. Eller rättare sagt, jag är ganska lat tror jag men man får göra vad man kan för att inte låta det ta över helt. Men tror också det är viktigt att lyssna på sin kropp och tillåta sig vila ibland och inte vara "för duktig" hela tiden :)

Svar: Men absolut! Jag går lätt till överdrift med allt. Men tycker att jag hittat en hållbar balans nu :). Får se om jag tycker lika om ett tag :P
Hanna

2013-07-04 @ 12:14:38
URL: http://johnnyochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0