Trappträning

Jag... eller hrrrm min hjärna har fått en träningsidé. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte men någon gång i sommar kommer jag att måsta genomföra detta och det mördar mig lite inifrån. Jag var i Orbaden häromdagen och allting som jag tycker är jobbigt vill jag utmana mig själv i. Det är en styrka? Eller en svaghet att jag ser så på typ allt nuförtiden. Förut hade jag ingen chans att lyckas men nu har jag det, känns det som iaf. Så det jag så brilljant vill göra är att köra ett träningspass med trappor.
 
Tanken är att gå ner i sandbanken och sen gå(eller jogga?!) stranden och sen upp trapporna och köra så typ 3 varv?! Det skulle mörda benen. 
 
När jag var i Orbaden sist innan nu sist alltså för några år sedan så stannade jag säkert 5 gånger på vägen upp och andningen existerade typ inte. Sist kände jag inte av det nämnvärt på andningen alls men självklart brände det lite i vaderna och rumpan. 
Tror att det är ca 100 trappsteg upp. Vad tycker ni? Orimligt? Jag känner att det är sjukt korkat men kan ändå inte släppa tanken på att köra slut på mig själv. Ska nog ta med mig några väl utvalda också, jag kan då inte bara mosa min egen kropp mohahaha..

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är på!! :)

2013-07-12 @ 19:36:39
Postat av: Kattis

Uppmuntrar allt förutom trappspringandet.
Med ditt dåliga knä (dåliga knän?) så är det DÖMT att gå åt skogen. Trappor + knän + övervikt = INTE bra kombination. Trappor är över huvud taget djävulens påfund, även för normalviktiga - men de bestående menen kommer inte förrän flera år senare.
Håll dig undan trappträning. Hitta nåt annat att springa uppför. Backe/terräng/whatever. Människokroppen är inte skapad för att springa i trappor.

2013-07-15 @ 18:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0