Äter mer

Jag tror jag har funnit en ny balans. Jag äter lite mer varje dag, ser verkligen till att minst äta mina tre matlådor per dag. Träffade en tjej som heter Annika som läser bloggen för ett tag sedan och hon tyckte/trodde att jag åt för lite. Så jag sög i mig det och har verkligen fått till det med maten nu på sista tiden. Tror att hon kan ha rätt med tanke på att jag tränar väldigt hårt för att vara mig. Jag har ju aldrig tänkt att promenaderna var träning direkt, men tänk promenadjoggen häromdan som tog 894 kalorier. Det är ju galet mycket. Så mer mat blir det framöver. Räknar dock inte kalorier och sånt men just på maskiner och i appen så tycker jag det är intressant att se hur mycket energi som går åt.
 
Om jag räknar ihop kalorierna jag äter på en dag så är de ju inte så mycket som om jag skulle ha ätit "vanlig" mat eftersom man äter mindre mängd. Katja har räknat ut det där någon gång på mitt matintag.
 
Hur gör ni? Räknar ni någonting? Jag blir knasig i huvudet om jag ska tänka på allt jag äter, det räcker gott och väl med att det inte ska vara mer än 5/100 kolhydrater.
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Hanna! Om du bara visste hur glad jag är nu!! (jättejätteglad) :)

Svar: Haha härligt!
Hanna

2013-06-19 @ 20:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0