Halv tolv

Vilken underbar dag det har varit idag! Hunnit hur mycket som helst och det är i min värld definitionen av underbar. Det är lite roligt för min enda bild på Instagram idag är en bild på en saab och under står det ÄRTHJÄRNA, bilen körde så långt efter dom andra bilarna i lotskön att vi blev fast(jag låg ju såklart bakom denna idiot) mellan alla traktorer och vägbyggarbilar, jag fick typ panik för dom kom närmare från alla håll. Hur svårt kan det vara att hålla kontakt med de andra bilarna liksom.
 
Tror återigen att jag kommer att trivas bra på nya jobbet men tycker att det är lite tråkigt att tjejen jag går intro med inte kommer att jobba sen eftersom det är henne jag jobbar istället för.
 
Nio kom jag till stallet. Vi tog in resten av hästarna och Visa går riktigt bra nu! Borstade och pysslade lite, med betoning på lite för Lina hade så bråttom idag. Tog ut Dansa och Lina tömkörde fram och tillbaka på raksträckorna eftersom vi övar mycket på volt i longeringen så är det väl bra att öva lite på annat antar jag. Sen hade Lina fått för sig att JAG skulle tömköra bebisen. Herregud, förstår ni detta?! Rätt galet med tanke på att jag alltid håller mig på några meters avstånd från denna brutta. Men det gick riktigt bra! Hon busade ingenting och därför kändes hon idag lättare att tömköra än Visa som ålar sig fram mest hela tin. Gick runt trekanten två varv och mötte hundar också. Lina gick bredvid hela tiden och sa en massa saker som smacka, hon måste stå still, smacka inte när du svänger(en ful ovana jag har), styr, styr snabbare, korrigera, bromsa inte hon ska gå på, hon får inte tveka.... Ja ni vet Lina och är perfektionist och jag en glad nybörjare så det blir nog bra till slut. Skulle lätt träna för Lina om jag hade en häst, hon berättar allt och det vill jag ha! Det var coolt och jag är glad och stolt att Lina vågade detta. Dansa är hennes bebis och det är bara hon som hanterar henne aktivering annars (förutom tränarna).
Sitter är nöjd, lite överaskad och väldigt glad i soffan. Tyvärr är min säng fortfarande obäddad och det är nog det tråkigaste idag. Mätt är jag också, åt just en sviiingod fläskfilegryta! Recept kommer imorgon. Hugs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0