Torsdag

Nu är det exakt en vecka tills jag börjar mitt nya jobb på riktigt. Tänkte hinna med ganska mycket innan dess. Jag brukar ju inte direkt ha ett innehållslöst liv så det blir nog bra.
Baltazar och jag har precis kommit in efter att ha legat ute i solen på en filt i nästan två timmar. Måste vara rekord, jag brukar ju lessna efter en kvart. Men Baltazar var blöt efter duschen och behövde lite sol och blåst för att torka. Jag var trött så jag slumrade lite. Mina ben gör så jävla ont och jag blir så sur för min tanke med veckan var ju "träna varje dag" men det går ju fan inte. Igår kunde jag verkligen inte och idag måste jag och kommer tvinga mig att genomlida ett pass. Men det är inte roligt när varje steg gör ont på ett dåligt sätt liksom. Men jag har en frisk kropp och är glad över det.
 
Jag tänkte precis tanken att duscha för att bli lite piggare så att jag sedan kunde träna, haha jag duschar för allt. Nu ska jag lägga energi på att städa upp och plocka ner saker i källaren innan NCIS börjar, då ska jag ta reda på all ren tvätt och efter det ska jag köra ett pass. Jiiihaaa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0