Pass 16 avklarat

Jag blir så nöjd när jag gjort klart ett pass. Nu är det "bara" 15 kvar haha.. Idag gick allting ok. Mina ben värker sedan vi försökte sitta mot en vägg i 90 grader i onsdags. Men jag klarade det med lite kämparglöd. Det som är bra nu är ju att mitt huvud VET att jag klarar det om jag tar i. Det svåraste är om jag kommer lite efter i början på crossen då blir det svinjobbigt at ta igen. Men idag funkade det. 
 
Det är lite sjukt att jag väljer att återigen träna på en fredagskväll. Det är lite som att alla sitter hemma och har fredagsmys och jag kämpar för mitt liv. Men det är okej. Efter gymmet åkte jag till Växbo och hämtade hem min älskade lilla hund från syrran och sen åkte jag och hälsade på mamma och pappa en sväng, eller några timmar. Det är omöjligt att ta sig därifrån snabbt. Nu sitter jag i soffan och har duschat och maten står i micron. Köttfärsröra. Är inte direkt sugen på det men äta bör jag annars får jag lägga mig lite hungrig och det är inte ok.
Jag är faktiskt stolt över hur duktig jag är på att slita på gymmet. Jag tar verkligen i och vill bli bättre, starkare och mer uthållig. Det händer inte om man bara lullar runt. Ikväll var det en snubbe som gick 200 meter på gåbandet. Hur tänker man då? Alltså det är ju som att gå till bilen från gymmet, det kan ju inte räknas som träning?! Jaja fokus på mig vare ja. Nu ska jag käka mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0