1 maj

En ny träningsutmaning börjar. Jag ser fram emot att hålla motivationen och rutinen uppe med hjälp av denna utmaning. Idag är det dag 121 på år 2013. Det är alltså typ 1/3 av året. Hittills har jag tränat 40 gånger(som jag kan räkna och har uppskrivna). Min nya utmaning var att träna 3 gånger per vecka, det är 102 gånger till. Men nu har jag ökat lite och tar totalt 143 gånger kvar vilket är drygt 4 gånger per vecka av de 35 som nu är kvar. Så totalt tillsammans blir det 183 gånger. Det är hälften av alla dagar på ett år. 
 
Så nu till reglerna. Alla fysiska aktiviteter räknas.
* Gymmet.
* Gruppträning.
* Ridpass, inte runtskrittning utan det ska vara "lektion", barbacka ridning eller dylikt.
* Cykla 1 mil minst.
* Gå motionspromenad minst 6 kilometer.
 
Ja det var det, nu är det bara att leva upp till mina krav. Jag har en plan om hur det ska fungera. Tex. cykla till och från stallet mm. Få in motionen i vardagen liksom. 
I will make it!!
 
Kommer att Instagrama så mycket som möjligt och det under #183FA2013 vilket betyder 183 gånger Fysisk Aktivitet under 2013. Wish me luck! Är det någon av er där ute som hänger med? Hur svårt ska det vara? Det är jävligt tufft men nu är det högre växlar som gäller. Jag ser faktiskt fram emot utmaningen!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Tufft. Men det fixar du!!

Svar: You think? Hoppas!!
Hanna

2013-05-01 @ 22:10:22
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0