Måndag

Min första riktigt arbetslösa dag. Det känns sådär, jag förstår nog fortfarande inte att jag aldrig kommer att gå tillbaka och jobba där. Men nu letar vi nytt jobb. Får lov att hålla fokus på det för nu är vi ju där vi är. Dagen idag har flytit på väldigt fort.
 
Strax innan nio åkte jag och hundarna mot Anna-Karin och hästarna. När jag var påväg ringer hon och säger att det spöregnade. Trist. Men jag åkte dit och vi drack ett glas kaffe och sen sprack det upp och solen kom fram. Då fixade vi i ordning hästarna och red ut i skogen. Det gick himla bra. Hästen som jag red var cool men väldigt kvick på att vända. Vi kom till en åker där AK säger att det ligger någonting ute på åkern. Jag dog typ, för jag trodde att det var en björn. Men nej det var ett dött halvtuppätet rådjur som låg där. Vi vände och red hem haha.. Gud. Vi var ute i en timme och en kvart. Väldigt mysigt men ganska svårt att rida en travare. Sen var vi ute med hundarna och grejade.
 
 
Påväg hem ringde Johanna och ville ut och gå, perfekt tyckte jag och vi gick långrundan runt Granberg och slingan. Jag såg en orm och fick total panik, jag skrek och började grina. Fy fan vad jag är mer rädd för ormar än jag tror, jag märker det först när jag väl ser en. Men fint och mysigt var det!
Skyndade mig hem och insåg hur trött jag var. Men insåg att jag ändå hellre ville till stallen. Så strax efter vi kom hem åkte vi till stallen. Lina red Bronzac och vi andra kollade på träningar. Sen promenerade vi Dansa i skogen. Lukas hängde med mig som sällskap. 
 
Så nu är jag ännu tröttare och VAD hittar jag på mitt golv när jag kommer hem?! Jo en lapp där det står att bygg gubbarna ska ha tillgång till min lägenhet imorgon. Iiiiiyyyy vad jag inte känner för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0