Pepp & trött

Jag är peppad på träning just nu, det blir ju lite så med en ny utmaning. Jag har aldrig haft en såhär lång utmaningsperiod förut så vi får se hur det kommer att funka. Har lyckats få ihop två pass denna vecka och hoppas hinna minst 1 till helst 2. Jag ville gå på box imorgon men ingen vill hänga med. Och jag är inte så modig att jag går helt själv och får boxas med någon okänd. Lina min riktiga boxningspartner jobbar. Ikväll var jag helt själv på gymmet och hade musiken på högsta volym, riktigt bra pass. Jag kommer att ha ett inlägg som sammanfattar veckan träningar framöver. Ska ju hinna med 4 pass per vecka och då blir det så himla mycket träning ofta på bloggen.
 
Nu sitter jag nyduschad och fräsch i soffan och ögonen faller nästan ihop på mig, så trött är jag. Jag ska skriva lite CV och söka lite jobb tänkte jag. Frågan är om det är en bra idé utan energi. Ska kanske cykla en sväng med Baltazar istället. Johanna slutar tio, tänkte försöka få henne att ta en liten roadtrip. Är rastlös men ändå trött liksom haha..
 
Ikväll blev det enkel middag.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Alltså nu vill jag inte vara sån, men jag känner att du behöver en spark i arslet. ;)
"Har ätit helt fel de senaste dagarna så nu ska vi försöka gå back to basic" HUR många gånger har du skrivit så (eller liknande) den senaste tiden, för att i nästa sekund höja LCHF till skyarna och säga att du aldrig tänker äta nåt annat?

Börjar du inte tröttna på dubbelmoralen? Antingen äter man LCHF och trivs med det eller så trivs man inte och då är det väl bättre att hitta nåt sätt som _faktiskt_ funkar?. Annars gör du ju dig själv besviken hela tiden, eller hur? Och det är definitivt inte bra för viktminskning och fysisk och psykisk hälsa.

Hitta på nåt eget sätt som funkar i längden i stället, så att du kan känna att du _lyckas_!

/Kattis

Svar: Tack för den. Hur många gånger som helst. Jag tänker aldrig äta på något annat vis för att gå ner i vikt. Jo jag är döless på mig själv. Jag känner att jag lyckas, jag blir inte besviken så som jag upplever att du menar. Det här är mitt egna sätt och det kanske funkar. Vem fan vet.

Jag tog bort den meningen, bara för dig. Du behöver inte läsa min blogg om du inte vill.
Hanna

2013-05-03 @ 21:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0