Trötta själar

Har varit en sjukt bra vecka men allting tar energi. Idag vaknade jag halv tolv, alltså mitt på dagen. Det är helt galet. Igår sov vi typ 4 timmar. Det är svårt att sova efter klockan 8 här eftersom det blir så ljust, speciellt när vi hade balkongen öppen för att få syre. Vi var ju ändå 3 människor och 3 djur som sov här inne i min minimala lägenhet. 
 
Efter att jag hade sovit bort halva dagen så åkte jag till mamma och pappa och tänkte sola. Men de sitter ju aldrig stilla och att ligga stilla och sola funkar för mig om jag somnar eller om någon underhåller mig. Så jag satte mig i en stol i 5 minuter och sen vattnade jag deras rabatter sjukt (onödigt, fattar inte hur mycket tid dom måste lägga på vattning, inte roligt) länge och sen körde jag in ved med pappa, jag packade en skottkärra och körde in till honom som la dom i ordning och när han var klar hade jag packat nästa. Min mage värker av Katjas träning igår, bra kämpat! Sen käkade vi middag med halva släkten! Åt massor, min kropp var nog hungrig, är fortfarande väldigt mätt och vi åt för 6 timmar sedan. Nu har jag tandtrådat min mun så den värker. Jag vill göra en tandblekning men jag vill inte få ilningarna som man tydligen får. Kanske ska satsa på en putsning iaf. Har ni gjort tandblekning?!
 
Känner mig sjukt lycklig och tacksam för de jag har i mitt liv och allt jag har i mitt liv. Det enda jag saknar är en egen häst. Sen är nog mitt liv komplett i nån vecka iaf :P
Finaste hunden i världen, han är min!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0