Å iväg..

Har rensat och flyttat alla grejer från byrån till tvbänk och skrivbord. Har haft fullt upp i flera timmar och det syns inte ett endaste dugg nu i efterhand. Nu ska jag äntligen åka iväg till vårt älskade stall i några timmar. Har längtat halva dagen. Ska hurta en vända med Lina och Bronzac också, pass 3 på lär mig springa grejen.
 
Är sjukt sugen på godis, kakor, glass och strips med räksallad idag. Mmmm mums!
 
När jag kommer hem ska jag möblera om och ställa allt iordning innan det blir damsugning coh torkning av golven. Nu saknas bara linneskåpet till sovrummet och så ska ett hörn möbleras i vardagsrummet och köket ska få bord, soffa och stolar. Så snart kanske jag är helt inflyttad och klaar här! Vill dock ha nya gardiner överallt och så också men det kan ju ta lite längre tid.
 

Kommentarer
Postat av: Malin U

SAMMA HÄR!! Super sug på godis, kladdkaka med alla tillbehör, chips och strips lät ju hur gott som helst! Fast med hamburgedressing vill ja ha då, från gammla världens Pelles gatukök ;) Hua, lurar på att gå och sova så suget försvinner..

Svar: Så jäkla dryyygt. Men inte en gobit har passerat mina läppar :P
Hanna

2013-11-06 @ 21:56:47
Postat av: Anonym

Samma här! Benhård :)

2013-11-06 @ 22:35:26
Postat av: Nina

Och här är en som är sjukt sugen på ölkorv, torkat kött, lövbiff, tjälknul. Varför lockar sådant man inte ska/bör/vill äta egentligen? Gissar på att det sitter i huvudet, att man blir sugen på det man tänker att man inte ska äta.

Svar: Haha sjuuukt bra fråga :). Så himla dumt bara!
Hanna

2013-11-06 @ 23:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0