Box´n fun

Hade glömt hur bra det är att gå på boxningen med Lina. Jag har lite mer pepp och ork än när jag kör själv, jag kämpar liksom lite till bara för att hon står där framför mig. Det var ett riktigt bra pass idag som passade vår smak. Vi kände oss starkare och bättre än sist(som var typ i våras) och det är ju alltid kul.
 
Imorgon ska jag springa 12 minuter enligt min "lär dig springa 5 km" grej. Det är det längsta jag sprungit i hela mitt liv. Jag fattar inte hur det ska gå till om jag ska vara ärlig. Tänkte springa på bandet men det går ju inte för då tror GPSen att jag bara stått stilla. Ska vara minusgrader hela dagen så det lär vara svinhalt. Mmm får klura på det här.
 
Jag har kommit på att jag har räknat fel, jag har 6 pass minst i veckan kvar hela detta år. Jag lär få vila hela januari. Funderar faktiskt på att ha en fokucera enbart på maten månad då. Vi får dock se, jag är ju så inne i träningen nu. Jobbigt att komma tillbaka. Lär dig springa grejen lär jag ju göra annars har jag sprungit i onödan nu.
Laddade medd blåbär och grädde innan passet idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0