Tipsa mig!!

Jag söker lite nya saker till min lägenhet. Just nu är jag ute efter en fin hissgardin som ger mysig hemmakänsla till köket. Mina luckor är vita, mina tapeter är vita med små blå blommor och golvet är vitt. SÅ jag vill gärna få in en härligt murrig färg på gardinen. Typ varmt grå eller mörk beige eller brun?! Känns hemskt men det känns som att det är så "kallt" i köket nu. I jul hade jag tänkt ha denna fina röda hissgardin..
 
Men vi är inte riktigt där ännu i min värld. Mamma hade med sig ett par mörkblåa panellängder idag som jag har tills vidare men de är också "kall" i färgskalan men det blev lite trivsammare. Jag skulle vilja ha ett roligt mönster men det är väl helt omöjligt med mina hemska tapeter haha.. Hittade en väldigt fin hissgardin som jag vill ha men som jag inte har någonstans att ha..
Hur fiiiin?!
 
Ugglor är verkligen min grej just nu. Alla mina tapeter är väldigt ljusa så jag känner inte att vitt passar riktigt. Fast i sovrummet skulle det kunna passa men kan man ha en hissgardin i sovrummet? Jag tänker att man ska ha långa fluffiga gardiner där. Just nu har jag mina favorit gardiner där..
Min datorhörna :)
 
Söker även långa gardiner, måste ha 240 cm och det är inte lätt att hitta några fina tycker jag. De flesta är 220?! Dessa ovan kan man ju lägga ner så de blir längre igen. Svårt med gardiner men väldigt viktigt i ett hem kan jag tycka :).

Kommentarer
Postat av: Anna Andersson

Kul att få kika in i din nya lgh, det ser så mysigt ut, och uggle gardinen vart har du köpt den, läcker!

Svar: Vad roligt att du tycker det :). Jag har inte köpt gardinen med ugglan ännu jag gillade den bara:). Finns på ellos.se för 129 kronor!!
Hanna

2013-11-10 @ 08:31:13
Postat av: Emma I

hellOooOo, jag brukar handla på jotex :) lite halv dyrt men jag gillar jotex, annars finns textilonnet & lineahemma.se jag håller på å letar julgardiner hit hem också, jag är sugen på kanallängder med domherrar.

2013-11-11 @ 19:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0