Aktiv onsdag

Började dagen med en långprommis med Baltazar runt Stagården. Var ovanligt jobbigt så jag fick springa lite på slutet för att hinna inom tiden(har alltid ett mål och maxtid). Hemma igen satte jag igång med jobbsökandet, det tar tid att formulera och greja ihop varje ansökan. Johanna kom förbi en sväng och tjottrade inför imorgon då vi ska umgås precis hela dagen. När hon åkte mot jobbet åkte jag och Baltazar mot stallet för mockning, hästarna ville inte alls prata med oss idag.
 
Vi stack hem och åt mat och vilade en stund på soffan samtidigt som vi skickade iväg de sista ansökningarna för dagen. Sen åkte jag till Alfta för att träna ett Mixpass med Emma. Passet var lite snurrigt och mitt knä svajade till några gånger så jag fick inte ut så mycket som jag ville men känner mig efter förutsättningarna nöjd. Blev kvar och pratade en stund med Emma.
 
Nu sitter jag i soffan efter en kort rastsväng med Baltazar som verkar ha överdrivet mycket energi idag trots att vi varit ute på typ hela dagen. Känner mig riktigt nöjd med alla dagens timmar. Finns inte en kvart jag skulle gjort annorlunda faktiskt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0