Pyssel & hår

Tröttheten tog nästan kål på mig ikväll vid 19. Jag tänkte helt ärligt gå och lägga mig och sova men då vaknar jag galet tidigt imorgon. Så jag bestämde mig istället för att rensa bort lite saker i köket som jag kan slänga innan jag flyttar. Nu har jag 3 kassar med sopor och två skåp urplockade och inte nerpackade så köket är ett stort kaos. Men jag känner mig nöjd. Imorgon ska jag ta upp lite flyttlådor ur källaren och packa ner allt utom tallrikar och glas. Jag har ganska mycket köksgrejer och det ska bli så roligt att snart ha ett kök så att jag kan använda alla mina fina burkar och pytsar. Jag ska ha glasburkar med olika saker i i mitt skafferi eftersom jag knappt använder några torrvaror så tänkte jag även klämma in micron och lite annat där. Åhh jag längtar tills allt är klart! Eller i alla fall tills jag flyttar in och får ordna allt i ALLA skåp som jag nu inte har.

Jag har fått ett tips av Sanna för längesen att använda ekologisk cocosolja i håret. Hon rekommenderar cocosolja till allt. Så jag har inte riktigt trott på att ha det på huden och i håret men jag brukar ju ha det i magen. Men så för någon vecka sedan pratade Annika, Anna och Lina om detta i stallet och Anna har tydligen testat detta. Då tänkte jag att detta är kanske vettigt ändå. Jag vet ju att det är fett och nyttigt men lite vidrigt ändå. Men nu har jag provat. Två gånger. Det känns faktiskt som att håret blir bättre. Lukten är dock väldigt jobbig så jag sprutar på hårolja utanpå så att jag nästan bara känner den lukten. Cocosolja doft är inte min grej. Håret blir dock fett men man ska nog ha det mer i längderna och i mindre mängd men jag kör all in när jag ändå håller på. I topparna är den super!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Hemma hos oss är det för det mesta en doft av kokosolja, dels tvättar jag och döttrarna håret i schampo och balsam gjord på kokosolja, och så smörjer jag in yngsta dottern från topp till tå med ren kokosolja varje kväll eftersom hon har eksem..i början var doften lite jobbig, men vi har vant oss :-)

Svar: Jag älskar ju cocos doft på duschcremer och lotioner men inte just denna cocos olja doft :)
Hanna

2013-10-13 @ 14:25:07
Postat av: Nina

Förresten, är så nyfiken på din nya lägenhet..hoppas du tar med oss läsare dit också ;-)

Svar: Ni ska absolut få följa med dit!
Hanna

2013-10-13 @ 14:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0