Världens bästa vänner

Vet ni vad jag ofta får höra? Att jag har världens bästa vänner. Mina vänner är snälla mot alla. Mina vänner ställer upp i alla situationer. Mina vänner är otroligt duktiga på att berätta att jag är betydelsefull. Jag är sjukt stolt över mina vänner och galet tacksam över att få ha dom i mitt liv.
 
Jag har vänner från massa olika håll. Jag hittar någon och håller alltid mig fast vid de människor som har en bra energi och ett sunt tänk. Mina vänner är som min familj. Jag tycker att det är jobbigt att umgås med människor som inte är mina vänner. Människor som jag måste anstränga mig för. Mina vänner vet exakt vart de har mig och jag tror det ger många en trygghet. Jag har nog fler vänner än många andra. Riktiga vänner. De som jag litar på och som jag kan ringa till precis när som helst och de finns där. Jag behöver inga fler vänner för att må strålande. Men hur roligt är det inte att träffa människor som bara lyser upp ens tillvaro. Jag har väldigt få bekanta som jag umgås med bara för att. Antingen blir de en vän eller så bortprioriterar jag dom. Jag har ett stort sjukt behov av att veta vart jag har människor. Mina vänner vet jag vart jag har, I mitt hjärta!
 
Jag pratade med en ganska ny bekantskap på Facebook ikväll och hon är verkligen en sån bra härlig människa som jag gärna behåller i mitt liv. Hon är en förebild på många sätt. Så otroligt klok och med en strålande energi. Vi pratade på lite och sen skriver hon kommentaren nedan! Jag blir så himla berörd av att människor tycker att jag är omtänksam och en bra människa. 
 
"Du har gett många ett bättre liv både vad det gäller kost och hälsa.
Ja genom att vara den underbart omtänksamma människa du är med givetvis.
Hoppas du ser och förstår vilken skillnad du gör för så många."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0