Natt..

Jag är förkyld, jag har försökt förneka det i några dagar. Sittligger nu i soffan och funderar på om jag ska sitta här hela natten. Kommer troligtvis inte få någon värst bra sömn i natt i alla fall när näsan är täppt.
 
Imorgon är en bra dag. Jag ska på Arbetsförmedlingen på möte. En handlingsplan ska göras. Jag tror inte en handlingsplan ger jobb, jag anser att en handlingsplan ger mig ett datum varannan månad då jag ska skicka in ett mail där det står vilka jobb jag har sökt. Gör detta att människor känner press och söker fler jobb? Jag tvivlar. Fast om det gör det så tycker jag att folk är lite knasiga. Det bidrar inte till ökat jobbsökande i mitt liv kan jag erkänna. Jag tycker det är roligt att söka jobb. Jag tycker det är svårt att välja vilka jobb jag vill ha. Jag hoppas jag får träffa någon trevlig inspirerande människa!
 
Vet ni att på grund av de människor som vart hit och tittat på lägenheten så har jag på något sätt börjat gilla min lägenhet igen. Alla tycker att den är så fräsch, så fin, inte alls så liten, bra garderob och ja de ser bara fördelar. Synd att jag har gjort den så fin, de borde kommit hit när jag har kaos.
 
Jag känner mig tjock idag. Svullen. Väldigt tråkigt och det är olämpligt att jag känner det just nu när jag ändå inte kan träna. Annars kan känslan av att vara tjock ge mig motivation till ett extra hårt träningspass. Men jag får vänta, lär ju vara lika tjock om några dagar. Så nu säger jag godnatt och hoppas att ni får sova skönt och länge. Eller kanske jag borde säga God morgon!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen i förkylningsträsket!!!mamma

2013-09-18 @ 21:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0