Perspektiv

Jag är tagen, berörd, ledsen, glad och tacksam för mötet jag fick vara med om idag. Jag åkte iväg för att kolla på en lägenhet. Dörren öppnades och där stod världens sötaste gubbe. Jag kände mig hjärtligt välkommen och kunde inte då ana att jag skulle småspringa därifrån med tårarna rinnandes ner för mina kinder.
 
Han öppnade sitt hjärta lika mycket som sin lägenhet kändes det som. Han pratade kärleksfullt om sina pojkar som alla bodde borta eller jobbade borta. Om sin vackra fru. Om de hundar han ägt under sitt liv och hur mycket han tyckte om och saknade dom. Om sin drever som jagade harar men inte brydde sig ett dyft om rådjuren som stod bredvid. Om sin första hund en schäfer som var så snäll och försiktig med deras barn. Han berättade även om hur sjuk han är, att han snart inte kommer finnas mera. Idag var hans födelsedag och han var ledsen att jag inte hade med mig min hund. Jag lovade att han får låna honom när han vill. Han blev glad i ögonen.

 

Kommentarer
Postat av: Lina

Fy vad jobbigt :(

Svar: Jaaa :(
Hanna

2013-09-15 @ 21:16:59
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Anna Andersson

Hej! Vilken upplevelse, han var säkert ensam. Men vad tyckte du om lgh? ;) Du berättade bara om upplevelsen. Står du långt fram i kön? Lycka till med din flytt när den nu blir av :D Mvh Anna

Svar: Jag är nog nummer 1 tror jag :) Kollat på så många olika nu och jag vet faktiskt inte vilken jag ska välja. Tycker det är sjukt jobbigt att flytta och välja :/. Tack!
Hanna

2013-09-16 @ 11:05:20
Postat av: Linnéa

Jättefin blogg <3

2013-09-16 @ 11:07:54
URL: http://neagrann.blogg.se
Postat av: MalinKalin

Men vilken gullgubbe han verkar vara :)

Sv: Nja det var bara rea på skor och chaps så det var ingen rea på hjälmen :P Gillar den som fan faktiskt :D

Svar: Jag älskar min med :)
Hanna

2013-09-16 @ 22:39:51
URL: http://malinkalin.blogg.se
Postat av: Em

åå :( Va hemskt (att han är sjuk, att han snart ska försvinna :( ) men samtidigt väldigt fin upplevelse! <3 Kraam! Jag tror att mina tårar skulle tvinga sig fram också, innan jag ens hade hunnit ut (så känslig nu för tiden haha, kommit med åldern)

Svar: Emma du är ung!
Hanna

2013-09-17 @ 22:01:57
Postat av: Ida

Men vilken gubbe,usch vad jobbigt att vara så ensam. Du får ta med hunden dit så han blir glad. Det skulle verkligen göra hans dag tror jag :)
Lycka till med lgh letandet!

2013-09-18 @ 08:23:27
URL: http://edaidling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0