Måndag

Jag blir lite trött bara av att tänka på vad jag har gjort idag. Men jag är jävligt glad att jag lever och att jag och nästan alla mina nära och kära mår bra. Ville bara säga det.
Dagen började med en resa till Huddik med mormor och morfar. Mormor skulle på Ögonkliniken och kolla någonting inför en operation. Baltazar var också med så vi tog en liten promenad och sightseeade lite vid havet! Det tog väldigt lång tid. Så lång tid att när de kom ut ur sjukhuset två timmar senare så struntade vi i att äta lunch och brassade hemåt. Stannade dock efter vägen för glasspaus, tror dom uppskattade det. Jag fick i alla fall några timmar i en bil med de bästa morföräldrarna man kan ha!
 
Jag åkte direkt mot stallet och lastning av Dansa. Bytte inte ens om utan åkte i vardagskläder. Lina red i ridhuset idag och tränaren hade med sin lilla valp igen. Jag blir så himla sugen på en lite hundvalp. Förstå vad underbart!! Men jag har inte tid eller energi till en till hund, eller jag väljer att inte prioritera det just nu. Dansa var helt underbar idag(som vanligt skulle man kunna säga), hon lyssnade jättebra på Lina och det är så roligt! Dom är verkligen duktiga!
 
Hemma i stallet kände jag mig inte direkt taggad för varken Hårga eller E så jag beslutade mig för en barbacka ritt men mycket igångsättningar, halter och gå på kluriga ställen. Winston var kanon duktig! Alltså jag blir så lycklig av den killen! Baltazar var också med på dagens "ridtur" och skuttade överlycklig efter oss överallt där vi gick. Tänk att dessa stunder ska jag spara i hjärtat tills det blir mörkt och svinigt väder.
 
Jag blev klar en kvart innan jag beräknat så då åkte jag hemåt för att plocka upp Malin för vi skulle på Inskolning på Fitcampen!! Först tog det 5 minuter extra att komma till stan för jag fick köra om 5 tivolilastbilar. Sen åkte vi till Johan med Ballen och hamnade sedan återigen efter tivolit vid Arbrå typ. Snacka om otur. Men vi körde om dom igen och vi hann i tid. Jag tänkte att jag berättar mer om själva upplägget en annan dag. Är lite trött och seg nu så jag ska faktiskt sova i tid.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0