Skönt trött

Det har vart en riktigt lång dag som började på jobbet i morse klockan halv sju. Efter det har det vart gratisjobb, promenad, städning, planering av meny till på tisdag, ridning och slappning på soffan. En givande dag skulle jag säga. Nu är jag sådär skönt trött som man bara blir då man ansträngt sig ganska mycket men inte för mycket så man blir tokslut. Utan bara helt perfekt trött.
 
Imorgon jobbar jag mitt sista pass på mitt vikariat. Chefen kom på besök och sa att han inte tyckte om att man slösade bort sånna som mig. Ganska kul att höra. Ganska tråkigt att de omplacerar en massa folk inom kommunen hela tiden så att jag aldrig kommer att få ett jobb där jag vill. Jag fattar verkligen inte det där med omplaceringar, det är nog det jag ogillar med kommunen, de blir aldrig av med slashasarna.
 
Jag har en idé, men då måste jag starta eget och det vill jag inte riktigt. Men vi får se. Ska ge det en chans och kolla upp kostnader och sånt(det var ett bra ord att ta till i brist på något annat beskrivande). Grejen är att jag skulle behöva jobba så jävla mycket och typ helt gratis. De 17onde kommer jag vara taggad på att starta, det vet jag. Men taggad en vecka räcker inte långt. Fasiken att det ska vara så svårt det här med jobb. Jag tror jag skulle passa perfekt som chef. Att vara min egen chef skulle innebära många extra timmars arbete eftersom jag vill ha allting så perfekt det går. Ok, jag har bestämt mig för att kolla upp det. Det första steget kommer alltid först. Ibland måste man dyka ner i det okända..






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0