Hanna från Växbo


Hanna från Arlöv - Agnes Carlsson
 
Jag saknar något att kämpa för. Har ni hört denna låt? Jag har lyssnat på den säkert 50 gånger. Jag tycker att det är viktigt att ha någonting att bry sig om och att kämpa för. Jag skulle vilja vara riktigt arg på någon orättvisa och kämpa för den. Gorma och skrika och vara "binda fast mig naken vid ett träd" arg. Jag har alltid haft saker jag irriterat mig på och som jag gärna "jobbat" för att förändra. Det har varit mycket anti rökning, men det känns som att de människor som fortfarande röker måste vara ganska blåsta med tanke på vad vi vet att rökning ger oss människor - CANCER och andra sjukdomar. LCHF säljer ju sig själv så det är ingenting att kämpa för, de som är "motståndare" är inte pålästa och då är det tråkigt att diskutera. Sen tycker jag att det är väldans viktigt med att det är rättvist och att saker görs på ett schysst sätt på olika arbetsplatser. Jag är en otroligt duktig och engagerad anställd men jag står alltid upp för mig och de mina så därför brukar jag alltid ha lite mer kontakt med "chefen" än andra. Chefer brukar dock gilla mig. Det var så jag fick jobbet förra sommaren, för att chefen ville ha mig tillbaka.
 
Jag brinner ju för vissa grejer så som unga med problem, barn till beroende, kvinnor som blir misshandlade men det är ingenting jag öppet vill fajtas om direkt. Jag vill fajtas om någonting som jag ska vara galet påläst och duktig på. Gärna känslomässigt berörd också. Jag ska nog ta och berätta för er om ett samtal jag hade med en polis häromdagen, det var fruktansvärt skrämmande att höra hur det faktiskt (inte) fungerar vid anmälningar.
 
Lyssna på låten nu och fundera över Vilka orättvisor tycker Du att det finns att slåss för?

Kommentarer
Postat av: Nina

Nu är ju inte jag någon rökare men..dom som röker är INTE blåsta!! Dom är fast i ett beroende som dom med all sannolikhet blev fast i som unga och som dom flesta vet så tänker man lite på ett annat sätt när man är ung -man experimenterar, testar och skiter i morgondagen (så var i varje fall jag) en del fastnade i beroende av olika slag men många klarar sig.
Dom som är riktigt jävla blåsta är dom som har makten att bestämma..varför inte bara förbjuda allt skit? Ex alkohol..åhh gud vad jag hatar alkohol=inkörsporten till allt ont!!

Svar: Tror du att förbud skulle kunna hjälpa oss? Jag är osäker. Känns som att knappt någon bryr sig om lagar längre. Iaf de som skulle påverkas av fler förbud?
Haha blåsta var det absolut snällaste ordet jag kunde komma på, vi är alla olika :)
Hanna

2014-02-17 @ 00:04:14
Postat av: Nina

Mycket möjligt att ett förbud inte skulle stoppa folk att dricka och röka, ett förbud skulle ju också öka kriminaliteten skyhigh MEN om nu "vanlig tobak" och alkohol ska vara lagligt så ser inte jag några problem att vi gör det lagligt att röka weed (eller andra tyngre droger) heller..kanske vore den allra bästa lösningen här.

Och du ja det är dumt att röka, men att folk är blåsta (ett väldigt nedvärderande ord om andra medmänniskor tycker jag) nej det håller jag inte med om...ja vi är olika, men tänk så tråkigt om man vore lika!!

Svar: Oj, det ser jag stora problem med. Jag får ont i magen bara av att läsa din mening faktiskt. Jag tycker inte att det finns en endaste positiv promille av att göra det.
Ja det är tur vi är olika :)
Hanna

2014-02-18 @ 00:58:43
Postat av: Nina

Nej det är klart att det inte är positivt..men ser du något positivt i att alkohol och tobak är lagligt? (förutom att staten tjänar på det alltså)

Svar: Nej inte direkt. Jag tycker dock att polisen inte har tillräckligt med resurser för att klara av att hålla efter drogerna så om alkohol och tobak också skulle bli olagligt tror jag att det skulle vara helt orealistiskt att få någon ordning. Kanske att man skulle ha en sån bok som förr i tiden att allt man köpte skrevs upp och så fick man begränsa sina inköp per år :).
Hanna

2014-02-19 @ 01:26:34
Postat av: Nina

http://www.zazzle.se/forbuddamer_keramiska_plattor-227243267700183695

;)

2014-02-19 @ 16:49:47
Postat av: Nina

Känner mig lite som den stående kvinnan nere till vänster HAHAHAHA :-D

Svar: Hahaha jag tänkte först den vita i höger hörn :P Du är så himla härlig!
Hanna

2014-02-19 @ 16:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0