Tja

Dagarna springer ifrån mig alldeles för fort. Idag har jag ridit en helt underbar ridtur. Winston är så himla duktig och jag bröjar lära mig mer och mer. Har numera även en sadelmuff så jag landar lite mjukare om vi skuttar iväg. Vilket vi sällan gör nu för tiden. Undra om det är för att Winston känner sig nöjdare med livet?
 
Efter stallet åkte jag hem och blev helt seg i kroppen och huvudet. Men klockan 19 var det dax för bowling så det vara bara att slänga på mig kläderna och springa till bilen. Framme 3 minuter i. De var jag, E och proffsen. Shit vilka prylar de har, egna klot, handdukar, skor och sprayer. Vi klarade oss bra med låneskor och låneklot. Hade två kvittrande kvinnor bredvid oss som förklarade att i deras klot fanns en lös grej som gjorde att kloten kunde skruva sig lättare. Det är därför det är så svårt för oss vanliga dödliga. Skönt, det finns en förklaring till varför de hade dubbelt så mycket poäng motför oss. Dock gick våra klot inte ens rakt fram alla gånger haha..
 
Nu måste jag sova för jag börjar jobba sju imorgon bitti. Men tror ni att jag kan göra det?! Nä för jag har massor med tankar i mitt fina huvud. Allt från ridning till hur jag ska se ut på lördag till när faan jag ska hinna städa i detta kaos. Tipsar om en riktigt bra ny serie här på bloggen imorgon. Stay tune..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0