Januariutmaning goes bad

 
Om ni hade frågat mig för en vecka sedan om det fanns något som kunnat förhindra att jag lyckades med januari utmaningen så hade jag nog svarat "Knappast, om jag skulle bli riktigt sjuk då kanske men nä jag tror inte det". Vad händer? Min kropp tar egenhändigt vila. Den orkar knappt gå uppför trapporna hem till lägenheten. Jag kan nog kalla det en riktig förkylning. Min hjärna går på sparlåga jag kan inte hålla i någon tråd i samtal eller bara vad jag skulle hämta i köket om jag reser mig ur soffan. Jag är totalt slutkörd.
 
Dock är jag extremt nöjd med att jag kämpade på sålänge jag var frisk. Känner mig mer än peppad inför februaris utmaning som kommer att vara lite mera vardaglig och gå lite mer på känsla än januaris kravfyllda sifferutmaning. Tror att februaris kommer bli mer en utmaning för hjärnan och januaris var mer för kroppen.
 
Jag hoppas kunna gå på crossen på torsdag och fredag men jag tänker inte göra det om jag känner att det är någonting av förkylningen kvar. Tänker inte vara sjuk längre än vad jag behöver. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0