Less

Min mage har vart bra länge nu men igår började den göra ont och jag var däckad klockan 22. Blir ju alltid så trött av värken den äter upp all energi. Men jag hade ju inget riktigt "anfall" igår utan bara ont av och till. Var ju på jobbet också och det skulle ju inte funka vid ett "anfall". När jag vaknade idag kände jag mig ok, tom i magen men ok. Vågade inte äta någonting eftersom vi skulle ut och rida. På hemvägen åt jag ett äpple. Sen åt jag ett äpple till senare under dagen. Magen kändes lite knarrig men ändå helt okej.
 
Så åt vi middag i Växbo. Linda hade gjort jättegoda sallader och så grillad lax, kyckling och kött. Jag åt en halv lax, en halv liten kyckling bit och typ 3 kvadrat cm kött plus massa sallader och sås. Det var otroligt mycket för min tomma mage men jag tänkte väl att det skulle gå bra. Det gjorde det inte. Började få ont efter typ en timme och sen blev det bara värre. Tog en dusch för jag SKULLE ju faktiskt ut ikväll med min bästa Johanna. Klädde på mig, sen dog jag, alltså det värker så att jag tror att magen ska sprängas eller något. Det är inte så att det vill ut heller utan det vill liksom ligga där och grotta in sig i varje tarmsväng eller nå. Gav upp utgången och packade in Katten och massa grejer i bilen.
 
Kom till kapellet innan jag måsta kräkas. Kräktes så mycket men var ändå så glad för efter jag har kräkts mår jag så mycket bättre. När jag kom hem kunde jag ha gått ut. Nu mår jag bra igen. Är trött men mår bra. Ska sova nu för imorgon jobbar jag igen. Hoppas jag får må bra då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0