Kattungarna

Jag har haft lite frånvaro från internet världen en stund och jobbat och vart borta en del. Det har ni la märkt. Så tänkte uppdatera lite om katterna. Vi var till veterinären för att jag ville kolla upp Argbiggan och då tog jag med allihopa. Kattungarna fick mera medicin till sina ögon och Argbiggan ska äta medicin och annan kost.
 
Katthemmet beslutade att ta hem katterna på grund av att de tyckte att det blev för mycket jobb för mig. Jag bestämde mig för att hålla med för även om jag har haft en arme med folk som tagit hand om katterna när jag jobbat så har några inte velat ta bort bajs och någon har tyckt det varit obehagligt med ögonmedicin. Det innebar att när jag kom hem så var det otroligt mycket bajs på golvet och i lådorna vilket det inte kommer att behöva bli på katthemmet då dom är kattvana och kan ta hand om bajs utan problem. Jag kände också att det inte gav kattungarna en ärlig chans att bli rumsrena. Men de fick en himla massa kärlek sina första 5 veckor!
 
Så nu bor dom inte här längre och jag saknar dom som attans. Vaknar flera gånger per natt och tror att jag har glömt att mata dom. Jag har heller inga små ludna finisar att umgås med på kvällarna. Det är så tomt. Men jag har ju fortfarande min katt Katten och så Baltazar då jag inte jobbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0