Lördagen försvann

Idag har det vart fullt upp mest hela tiden. Morgonfix med kattungar och städa kattbajs, min dagliga rutin alla dagar i veckan just nu. Åkte till Inges lägenhet och hjälpte till att plocka ur alla möbler och lådor, två släpvagnar, ett flak och två bilar proppade med grejer åkte vi mot Växbo. I Växbo plockades alla prylar ur och nya in så allting fullt igen plus en till släpvagn styrde vi bilarna mot Bollnäs igen.
 
Då var jag sen till en lunch med E så jag köpte det på vägen och så åkte vi till stallet istället. Sitta på en uteservering i solen vid vattnet vad är väl det?!, här slänger man i sig maten i farten. Fixade hästarna och red iväg. Efter stallet åkte vi till lägenheten och tänkte hjälpa till lite men då var allt i princip klart. Så jag, E, Baltazar och pojkarna tog en promenad på några kilometer. Vidar red på min rygg eftersom han hade 39 grader feber. Varmt och svettigt blev det.
 
Nu ligger jag hemma i soffan och som jag har längtat efter den idag. Min kropp fick sig en dos träning idag,good for den!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0