Sicken träningsvärk

Det lilla men intensiva ridpasset igår tog hårt på mina ben. Att det kan skilja så mycket på grund av en sadel. Jag fick dock blåmärken på insida låren som vanligt när jag får nya tryck. Men tänker nog försöka använda dressyrsadeln när jag ska rida lite mer formpass i alla fall.
 
Imorse gick jag upp klockan 6 för att följa med en vän på sjukhuset. Eller ja vi skulle vara där halv åtta men jag måste ju ut med Baltazar och så också. Det gick bra trots att det var rör och sprutor alldeles nära. När jag kom hem däckade jag och sov i nån timme. Känns som att jag håller på att bli sjuk men i nästa minut känner jag mig pigg. Har börjat med en utrensning också så det kan ju vara den som luras för jag vet att man kan må sämre en period då. Det är dock för att jag ska slippa Voltarenen så jag ska ge det en riktig chans. Just nu har jag inte använt Voltaren på 3 dagar.
 
Nu har jag kollat lite jobb, duschat, fixat inför mötet som jag ska på strax och käkat smoothie med blåbär, grädde, yoghurt, vatten och greenpulver. Solen skiner så jag ska bege mig ut på en promenad med Baltazar så jag inte har missat hela dagens solenergi!
Fail..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0