Bakfull

Idag har jag känt mig som jag känner mig när jag är bakfull. Det är inte skoj alls. Men jag har ändå haft en riktigt härlig dag med fina vänner och björnsafari. Började med att hämta upp Johanna så åkte vi till stallet och mockade en sväng. Winston såg lite piggare ut idag så det kändes skönt. Dock var han ute hela tiden och det var ju först när han kom in igår som han belv så slö. Efter det åkte vi till Veronica och fick lunch och massa kaffe.
 
Min och Johannas plan för dagen var Geocaching med cykel men eftersom vädret var hmm... ostabilt så ändrade vi till en dejt med Veronica. Men vi passade på att ta tre cachar i Segersta. Det är verkligen skoj!
 
Kvällen spenderades i bilen med E och spaning efter björnar. Hade fått ett tips om en björn som visat sig varje kväll en tid nu men han ville inte titta fram ikväll. Var väldigt mycket andra bilar där och folk stod ute och rökte och hade fönstren öppna vilket gör att björnen nog aldrig kommer tillbaka. Dumma människor.
 
Just ikväll mår jag så himla bra och är så lycklig för många av mina vänner som är gravida, nyss fått bebis, köpt lägenhet, sålt lägenhet och som får vara friska och må bra!
 
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0