Ett lugn

Jag måste alltid ha kattungar hemma framöver. Jag känner mig så lycklig i magen att det nästan pirrar. Nu ikväll ville jag inte väcka de små liven så jag blev liggandes här i soffan en timme extra och då kan jag ligga och bara titta på de små. Nu har jag tagit bort grinden till köket. Katten och Baltzar går knappt in dit iallafall för Argbiggan morrar och fräser så mycket. Men jag gillar att Argbiggan kommer ut i lägenheten lite mer och spanar runt. Argbiggan bajsar ibland på golvet så när jag åker bort kommer jag att stänga in henne där igen.
 
Winston var underbar idag. Vi övade på halt, skritta igång, trava igång, galopp igång, backa rakt, backa i vinkel. Allt som man bör vara bra och snabb på i Bruksridning. Winston är ju lite seg och det är han troligtvisast på grund av att han har fått gjort som han har velat. Nu får han inte det och han är så duktig. Galoppen var lite seg idag men allt annat klarade han med toppbetyg. Målet idag var att ha skoj och busa runt lite också och det gör vi när vi övar. Han är en fantastisk häst!
 
Jag mår riktigt jävla bra för tillfället. Livet grubblar jag inte mycket på och det känns väldigt befriande. Snart är det sommar också och då kommer många av mina nära och kära hem till stan igen vilket jag ser fram emot sjukt mycket. Näe livet känns riktigt ljuvligt!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0