Jobb

Denna ständigt återkommande fråga. Jag har just fått ett till extra jobb och det är bra. Men jag vill också ha ett riktigt jobb. Ett jobb som jag vill leva med och som jag kan forma och som kan forma mig. Det kommer kanske i framtiden.
 
Jag hade tänkt fica så mycket nu i veckan som jag inte alls har fixat. Tex ett läkarintyg så att jag kan utbildna mig till undersköterska utan att jobba med äldre i framtiden. Jag är inte bra på att jobba med äldre. Och jag anser inte att man ska jobba med saker man inte är bra på. De är härliga människor som är värda att bli omhändertagna och träffa mäniskor som gillar dom, ser upp till dom och som trivs med sitt jobb. Det är inte jag. Så läkarintyg på att jag inte kan lyfta ska ordnas. Då kan jag kanske i framtiden jobba med psykiskt sjuka precis som jag ska göra i sommar. Det är spännande, roligt, intressant, givande och ganska jobbigt men jag trivs så bra.
 
Men ibland funderar man ju...
 

Kommentarer
Postat av: Em

klurigt det här med yrkeslivet & framtiden. Vi får hoppas det löser sig för oss! Man ska trivas, det är viktigt! Önskar dej Lycka till Hanna! haaha bilden var rolig - det vore enklast haha.

2014-05-25 @ 01:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0