Läget

Som vanligt påverkas jag väldigt mycket av att ha ont. Ryggen är mycket bättre men gör fortfarande rejält ont. Jag äter och smörjer Voltaren och så kämpar jag mig igenom dagarna. Allting är jobbigt, ta på strumpor, sätta mig i bilen, resa mig ur sängen.. så ja på den nivån är det fortfarande. Min jävla benhinna har nu gjort så att benet är uppsvällt och hett. Det värsta är att jag blir så otroligt trött. Sen att jag inte kan rida. Jag är fruktansvärt ledsen att jag inte kan rida.
 
Jag vet inte varför jag har fått ont i ryggen. Benhinnan tror jag att blev överansträngd i onsdags på träningen. Jag hade aldrig någonsin såhär ont i kroppen då jag var riktigt tjock. Jag tycker att jag gör allting rätt nu för tiden med träning och att jag rör mig så mycket mer. Så kroppen borde må bättre. Men jag tycker att det är något nytt mest hela tiden. Är det inte knät som hoppar ur led så är det handleden och när dom fungerar hyfsat så blir det något annat. Hela tiden är det något. Och jag hatar att vara gnällig MEN det är just det jag är. Jag kämpar och krigar mer än många nog tror men det gör ont. Och ont är typ det värsta jag vet. Ibland känner jag bara för att sätta mig ner och grina och sitta där tills allting går över. 
 
Ikväll när jag satt på möte så började jag må illa, ni vet "nu kommer magsjukan" illa. Jag tänkte ett tag resa mig och dra med Johanna och skynda mig utanför dörren utifall jag skulle kräkas. Ansiktet började hetta och jag kände att jag kanske skulle svimma om jag reste mig. Men så blev det fika och då sa dom att jag såg ut att ha feber men jag känner mig inte febertrött i kroppen bara varm och frusen. Mina ögon glittrar och mitt ansikte är lite hett och rött. Vet inte om jag kanske har en infektion i kroppen också då. Det behövde jag verkligen. När jag kom hem bröt magen ihop så det kanske var det som gjorde mig konstig. Även Voltaren har väl någon bieffekt. Nu mår jag bättre men är riktigt trött och klockan är inte ens elva så nu ska jag sova och hoppas på att jag inte vaknar fyra inatt.
En ganska energilös och gnällig brutta
Imorgon ska jag försöka göra lite yoga och böja ryggen mycket så att jag kanske kan rida på kvällen. Idag hade det funkat att skritta frågan är bara hur jag ska komma upp. Jag har så himla mycket att vara glad för i livet och så roliga grejer jag vill göra men just nu överskuggar det här allt. Jag hoppas på att jag har en bättre dag imorgon helt enkelt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0