Måndag och ny strategi

För att hitta ett nytt, roligt och utmanande jobb behöver jag en ny strategi. Jag är ju lite så att om det jag gör inte funkar så får jag komma på ett nytt koncept. Det jag har insett då jag kollat igenom mina aktivitetsrapporter är att jag faktiskt inte söker så många jobb. Jag gör väldigt mycket för att få jobb men just att söka jobb via ansökningar gör jag inte tillräckligt. Så min tanke är att söka ett jobb varannan vardag. Det låter inte så mycket men det finns heller inte så många jobb att söka på detta vis.
 
Mycket är via kontakter och att man får jobbet för att de redan vet vem man är och hur man jobbar. Det är därför jag vill ha eget. Att få jobba svinmycket för bara mig själv. Skapa jobb för de som är som mig som vill jobba men som kanske inte har rätt utbildning för jobbet. Jag är mycket mer en personlighetsmänniska som chef skulle jag tro. Men vad ska man starta eget inom?! Det är den alltid lika aktuella frågan i mitt huvud. 
 
Jag är alltid lite extra peppad på jobbasökande när jag vart bortrest. Så efter denna helg i Stockholm känner jag mig full av självförtroende och tilltro till att någon borde se mig och vilja anställa mig. Det värsta med att vara borta är hästen. Jag kunde inte låta bli att slinka in igår kväll när jag åkte hem och pussa lite på den största och mysigaste mulen jag känner..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0