Hola

Hur är läget där hemma i Sverige? Höstigt med härliga färger, massa vindar och lite kallt kanske?! Jag längtas lite till det. Här på Mallis har vi det varmt och skönt. Idag har vi vart ute på en båttur till ett ställe som heter Formentor och det var mycket finare på bild än i verkligheten så det var lite trist. Sen så blåste det rätt så rejält när vi åkte båten så mamma var livrädd och båten gungade mycket. Efter det har vi vart på stranden en stund och sen vid poolen en stund. Vi vuxna gillar stranden mest och barnen poolen så vi skiftar lite nu och då. 
 
Nils vill flytta hit. Han tycker att det enda som vore jobbigt är att hans vänner måste flyga hit för att få träffa honom. Men han kan tänka sig att flyga hem ibland på vintern och åka skidor. Vi trivs verkligen på Mallis!!
 
Jag insåg idag att det bara är imorgon kvar och sen hemresedag. Känns inte som att vi har vart borta i en vecka redan. Men ändå känns det som att vi vart borta och vart här hur länge som helst. Kan tillägga att vi alla är sams och har vart det hela tiden. Vi bara njuuuter!
The Tajkons

Kommentarer
Postat av: Lina

Snart är du hemma!! :D

2014-10-04 @ 10:03:45
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0