Ingenting dag

Vet inte om jag är för tom på energi eller varför dagen idag inte blitt så bra. Var hemma på förmiddagen och gjorde mest ingenting. Sen var jag på intervjun och den gick bra, jobbet verkar intressant men jag kände mig inte riktigt som mig själv utan lite off och huvudet kunde inte riktigt finna orden ibland trots att jag visste exakt vad jag ville ha sagt. Var inte nervös före och var helt okej nöjd efter men inte sprudlande glad eller besviken som jag brukar vara efter en intervju. Så konstigt avslagen.
 
Så åkte jag och shoppade en jacka innan jag åkte till stallet och skruvade ihop en skottkärra. Det krånglade massor och inte heller då ville jag skita i det eller bli glad när det funkade. Jag mockade och fixade helt utan poddar eller musik och bara va utan att känna någonting. Så kom Lina och några som skulle rida Lukas. Jag fixade Winston och vi red en kort sväng mot E och Raskerns. Winston var seg och jättepigg och jag red skitdåligt. Jag blev inte ens sådär innerligt glad av att galoppera idag. Jag orkade inte förstå att Winston var häst idag utan antog att han skulle läsa mig tankar eller nått. Hästarna vid kyrkan var galna. Näe jag har vart riktigt off.
 
Nu ikväll har jag vart iväg på Fitcampen och det var jobbigt, men inte sjukt jobbigt eller roligt utan bara okej liksom. Så himla tråkigt att vara mig idag.
 
Jag har fan inte känt någonting.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0