Bra dag

Insåg imorse att mitt pass har gått ut för 5 dagar sedan och resan är nu bokad!! Den 27 åker jag till mitt älskade Mallorca. Ska bara fixa ett pass nu då, idag. Morgonen har jag tillbringat här hemma i lägenheten med allt pyssel jag håller på med. Bytt lite tavlor och ställt upp alla fina ljuslyktor jag köpt. Har även målat klart det andra skåpet och jag längtar tills det torkat så att jag kan plocka in alla saker som står överallt. Det är total kaos i mitt kök. 
 
Sen hade jag bestämt mig för att rensa, tömma min dator och omformatera den på grund av att den inte fungerat på några veckor. Kvittot har jag nog inte kvar så det blir till att köpa en ny om det inte fungerar. Men så knäpper jag på den för att spara ner alla bilder på externa och nu fungerar den jättebra igen. Det kanske bara var att jag behövde bestämma mig för att ta tag i det för att det skulle lösas. Vi hoppas!
 
Jag har hittat soffan jag vill ha och jag kommer att köpa den om den ser ut i verkligheten som den gör på bild och frakten är bara 600 kronor. Sen vill jag ha en ny säng men jag ska såklart avvakta med det tills jag har sparat ihop de pengarna på något extra jobb. Jag brukar ju göra så att jag sparar till de större köpen jag vill göra trots att jag har pengarna på sparkontot. Jag vill inte att dom ska ta slut haha..
 
Sen så har jag lagt ut min bil till salu. Den är jättebra men jag vill ha en mindre bil för jag åker så pass mycket och oftast själv och då känner jag att jag lika gärna kan ha en minibil än en onödigt stor. Det är lite läskigt för den är ju väldigt stabil och som alltid startar.
Känner mig sjukt fotogenisk idag. Not.

Kommentarer
Postat av: Esra

Hur många gånger har du varit i Mallorca? :)

2014-09-04 @ 22:17:20
URL: http://asyas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0