Fredag

Dagen innan avresa, imorgon åker vi till Mallorca. Vi åker dock till Stockholm redan ikväll. Det känns väldigt skönt att åka nu på ett vis eftersom jag ändå inte kan rida eller göra speciellt mycket som jag brukar göra annars på grund av foten. Min syster har fått för sig att det är "NÅN" som inte vill att vi åker. Hur ska man ta varningstecken? Eller vad ska man ta som varningstecken egentligen? Hon tar allt och jag har inte ens tänkt på det nu. Jag känner mig så himla lugn och är inte alls orolig för flygresan vilket är underligt. Men det kanske är något i min som vet att vi inte kommer att komma iväg och därför har lagt en lugndos på mig eller nått.
 
Idag fick vi ett sms att det är någon stor tävling precis där vårt hotell är så vi kommer att bli försenade dit. Jag övertygade min familj att det inte var så länge att åka transfer 40-50 minuter. Nu fick ju syrran typ panik. Men vafan vi kan ju åka buss till Stockholm och det är tre timmar. Jaja det ordnar sig nog. Men hon tyckte att det var ännu ett sign. Annars är det väl att jag är rejält förkyld fortfarande, resväskan är trasig, jag gjorde illa foten och så har deras bil gått sönder. Men jag känner mig förhoppningsfull. Tror förkylningen gör att jag är lite groggy så jag tänker inte så mycket utan flummar mest runt.
 
Nu försöker jag fixa upp lägenheten så att Elina kan bo här utan att behöva hoppa över högar med grejer. Köket är alldeles strax klart iaf, så nu tar jag paus för jag orkar inte ha kaos med saker överallt hela tiden. Men sen tänkte jag göra en fuling och ta lunch och sen försöka få Johan att damsuga här..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0