Fri och lycklig som få

Jag kan nog inte med ord beskriva hur skönt det känns att dessa två intensiva veckor är över. På grund av eller tack vare att både jag och Johanna är arbetslösa just nu så körde vi en intensiv skolkampanj med Tjejjouren. Det har vart väldigt uppskattat och roligt att få träffa alla ungdomar som vi pratar med via nätet i vanliga fall. Vi hade även ett två timmar långt möte med Stöttan om vår studiecirkel som vi ska dra igång för de nya jourtjejerna om någon vecka. Någon där ute som känner sig sugen att joina, skicka ett mail till [email protected] . Det känns som att våra visioner och önskemål har blitt verklighet på ett super fullsmockat schema i höst. Ska bli hur kul och lärorikt som helst även för oss "gamlingar". Måste bara tillägga att jag skulle inte ha klarat dessa veckor om inte Johanna hade vart den pärla hon är. 
 
Ikväll var även sista FC passet så nu är det inga fler uppbokade kvällar!! Eller ja vi har testen nästa vecka kvar också. Ikväll var Linda med till Järvsö och tränade med mig, Marlene och alla andra. Roligt att träffa henne en stund och tjottra på som vanligt.
 
Jag känner mig helt fri och bara att få sova hur länge jag vill imorgon gör mig sprudlande glad. Jag var och red idag också. En tur till bron mot E. Winston var en dröm och inte alls ojämn eller knackig. Knallade på som bara attans och var pigg som ett jihu. Jag fattar inte riktigt att detta är samma häst som jag har haft i ett år. Han bara vill springa och gå på väldigt bra. Så roligt men också himla ovant. Han tvärnitade några gånger idag på grund av att de lagt igen gropar i vägen med ny fin ljus sand. Jag höll mig kvar alla gånger. Han är lite fjantig sådär men nu när han är pigg så går fjantigheterna lite fortare så idag hann han slänga sig runt en gång också innan jag fick kontroll på honom. Sen när vi red in på gråden så satt jag utan stigbyglar och drömde mig bort och han börjar toktrava och precis då jag hittat bra balans så snubblar han rejält men jag satt riktigt bra i min underbara sadel. Sjukt kul att känna så.
Ser ni gooet som han har för tillfället?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0