Krock i kroppen

Längtas till vi kan galoppa igen!! 

Jag stod alldeles nyss i duschen och funderade på hur jag kan känna mig så splittrad
.Jag vill massor just nu. Jag är glad. Jag har massor med energi. Men å andra sidan är jag less på mycket. Trött. Mår dåligt i kroppen. Jag är arbetslös men känner mig ändå fullbokad mest hela tiden. Om jag är ledig tycker jag att jag slösar med tid. Jag skulle lätt kunna skriva ett inlägg ikväll att jag mår så himlans bra och det är så roligt med allt vad jag gör om dagarna, för jag tycker VERKLIGEN det. Men jag skulle också helt ärligt kunna skriva att jag mår skit, känner mig tung i kropp och tankar, ont i magen, trött i huvudet, för jag känner verkligen så också.
 
Jag vet inte vad det beror på för allt jag gör är sånt jag tycker är roligt. Allt jag har inplanerat framöver är saker jag vill göra och som jag längtat till. Men ändå känner jag mig konstig. Jag vet inte om det är för att hjärnan vill mer än vad min kropp orkar just nu?
 
Mina medmänniskor tycker att jag stressar runt, gör för mycket, tränar för mycket, hinner för mycket, aldrig har en lugn stund. Men jag har det. Jag är i stallet varje dag och där njuter jag verkligen och har det ljuvligt. Sen har jag massa tid hemma ibland men det är då jag känner mig mest stressad, av allt jag "borde" göra hemma. Kanske får ta ett hemmarejs och fixa allt som ska fixas på torsdag så det blir lugnt hemma. De kanske har rätt. Jag kanske ska ta en paus från allt jag gillar att göra en dag. Bara ligga hemma och bli stressad av att jag måste hinna ännu mera nästa dag :P haha..
 
Nej men jag vet faktiskt inte hur jag ska beté mig. Jag hoppas detta går över snart och att jag får må helt hundra igen. Ja ja Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0