To do´s

Nu börjar det krisa ihop sig med tiden igen. Jag känner ibland att jag inte hinner med allt jag vill och just nu är en sån tid igen. De kommer oftare nu för tiden. Det mesta jag gör är roliga grejer som jag vill men när jag gör dom lite under "press" så blir det inte lika njutbart. Så jag ska öva på det i veckan.
 
Idag till exempel så var jag i stallet och donade med Lina och jag fick massor med energi men var ändå så trött och tråkig i stallet. Ni fattar va? Att lyckokänslan kommer liksom i efterhand typ nu när jag sitter i soffan och känner mig så galet stolt över Lina och Dansa och tänker på hur fin Winston är!!

Så när jag var ute och geocachade med E så försökte jag verkligen njuta av stunden och inte känna någon stress utan strosade i skogen och satt på en sten en stund. Vilket i och för sig gjorde att jag kom 1 minut sent till nästa grej och att det bara var en minut var på grund av att jag körde till Arbrå på typ 9 minuter och smsade 7 personer under tiden. Jag måste skärpa mig.
 
Ikväll har jag tränat med Fitcampen som vanligt och det var riktigt tungt. Troligen på grund av att jag cyklat och geocachat typ 2 timmar alldeles innan, med cykelvagnen med Baltazar i, vilket är onödigt tungt.
 
Jag har börjat med den här grejen att jag skjuter fram grejer, som att sova. Aamen om jag gör skolveckan, stallet och geocaching och träning idag så kan jag ju få sova lite imorgon. Så kommer imorgon och då blir det upp och ut med Baltazar i minst 1 timme, till skolan på skolveckan, stallet för fix, stallet för ridning när Lina slutar, hem och städa. Sen kommer fredagen och då blir det en chilldag?! med skolveckan, stallet och firning av världens bästa 25 åring som fyller år IDAG!!
GRATTIS min fina, underbara, kloka, fantastiska vän!
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Tack världens bästa du!

2014-09-11 @ 14:23:22
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0