Chockande

Jag började med att ställa mig på vågen och inse att jag har en bit kvar till 23 april men ändå överkomligt. Peppade igång mig för att åka till gymmet och köra ett Crosspass som jag visste att skulle vara väldigt jobbigt och att siffrorna skulle visa mig fakta på att jag vart lite lat. Kommer dit och det är jobbigt men tänker att jag ändå kommer klara 33 minuter. Bestämmer mig för att skita i siffrorna och bara ta mig igenom passet och bara lyssna på musiken!
 
Jag var aldrig påväg att ge upp men jag tog paus ibland för att dricka vatten och andas haha.. Det sved i halsen och jag väntade bara på blodsmaken men mina ben var pigga! Det var inte en endaste gång det kändes jobbigt för dom.
 
Jag är klar och klickar upp bilderna på mina "gamla"resultat. Jag har klått dom! Å jag vet att jag körde lite safe idag för att verkligen veta att jag skulle orka hela passet. Och jag inser nu i efterhand att jag även körde lite högre level då jag annars kört 13/7 och halva tiden idag körde jag 13/11. När jag kom hem var jag pigg igen och förut kunde jag lägga mig på golvet och fortfarande vara helt slut. Det känns efter det här första passet som att jag är mer tränad nu än för ett år sedan och det är ju hur härligt som helst!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grym du min flicka!!

2015-04-08 @ 16:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0