God natt

Det är verkligen hur sjukt som helst hur fulla människor är på krogen. Jag vet att jag inte har vart bättre men jisses, det är riktigt hemskt att se tjejer som inte ens kan stå själva.
 
Jag fick en drink rakt i bak i håret så hela min rygg blev sötsliskig och kladdig. Någon minut senare börjar några slåss. Jag hatar verkligen människor som slåss. Till slut låg en kille på golvet och den andra satt på och slog, hur sjukt? Hur kan man ens göra någonting sånt, då måste man väl vara lite skadad i huvudet?! Jag tog mitt glas och hällde på deras huvuden, då slutade dom i någon sekund och kom sen upp på benen och fortsatte tills vakterna kom och tog ut en av dom.
 
Det var faktiskt riktigt roligt att gå ut! Väldigt mycket folk. Knappt några jag kände. Samma gamla vanliga som alltid är ute. Men har man någon rolig att gå ut med så har man alltid skoj!
Nu sitter jag här nyduschad i soffan och ska strax hoppa i säng. Imorgon väntar dressyrtävling och jag ska upp och kocka matsäck till oss. Kunde ha gjort det ikväll men det känns fräschare att fixa det imorgon även om jag måste upp tidigare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0