Tisdagen 28 april 2015

Är inte det skrämmande hur snabbt tiden går. Jag känner mig mer förvirrad än någonsin vad jag ska göra i livet. Imorgon har jag en "lägga massa fokus på jobbsökande" dag igen. Det är kul men det är inte så roligt efteråt då jag sällan får positiva besked. Är riktigt trött på att inte få någon lön och göra något värdefullt jobb.
 
Idag åkte jag till stallet på förmiddagen och donade på i stallet där allting var klart utom Winstons box. Är så himla tomt att bara ha en box att mocka och fixa mat till då vi ofta delar på stallet. Allt är så rent och fint och sopat när man kommer. Jag släppte ut Dansa och Noa i stora hagen och lät Lukas gå kvar med Winston i vad vi kallar "lilla hagen" men den är minst lika stor som många har som sin vanliga hage. Knäppte på en podd och stenade och bortade Winston pedantiskt i en timme. Sen tog jag in Lukas och tvättade hans svans och ben då han ska vara med på rasvisningen på fredag. Han gillade inte vattnet alls utan snurrade runt och tjurade men blev lycklig av morötter och klining så han stod ut.
 
 
När vi blev klara så tog jag ut Winston på gården och satte mig med en kopp te i solen. Han hade rullat sig så all borstning var som bortblåst. Bortade av honom det värsta och sen kom sadelutprovaren. Efter det följde hon med ut i hagen och kollade på de andra hästarna och pratade en stund innan hon åkte. Då åkte jag på Granngården och köpte Lucern som Winston nu kommer att få äta tills de börjar gå ute hela tiden. Köpte även en leksak till Baltazar! Han blev överlycklig!
 
 
 
Sedan jag kom hem har jag pratat i telefon med flera vänner. Det slår mig ofta att jag har väldigt omtänksamma och kloka vänner. Många är som min familj. Känns väldigt skönt. Det har vart bråk ute på gården så polisen kom och hämtade några av dom så sen dess har det vart lugnt. Det var ju bråkigt här igår med men idag slogs dom så blodet rann. Jag har även kollat klart på Justified så nu känner jag mig lite fri haha.. Blev ju lite stressigt att hinna se allt då serien tas bort inatt. Nu ska jag nog ligga lågt med serier ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0